A Warhold világában te vagy az Uralkodó!

Egyedi, csapatalapú új PvP-MMO egy gazdag kultúrájú, sötét hangulatú fantasy univerzumban, tele politikával, gazdasággal, klánháborúkkal és élet-halál harccal.

A Warhold világában te vagy az Uralkodó!

Az InQuake Softworks nevű független orosz fejlesztőcég bejelentette a Warhold nevű játék pre-alpháját. A Warhold egy fantasy-akció-arénás PvP szellemben íródott MMO, stratégiai elemekkel fűszerezve, melyben a legfrissebb Unreal 4-es engine gondoskodik a minden igényt kielégítő látványról.

A játék misztikus, sötét világában a játékos az Uralkodó – saját városállamunkat fejlesztjük és irányítjuk ősi tudás és halálos varázslatok segítségével, miközben megküzdünk a mágikus, veszélyes, felfedezős, kereskedelmi vagy harci kihívások áradatával. Vezetőként mi irányítjuk hőseinket, mi hozzuk meg a törvényeket, egyszóval valóban uralkodók vagyunk.

A játék egyik fő jellemzője a mindent átható, mély és jól kidolgozott politikai rendszer, melyben a játékosok és tetteik alakítják a világot és annak gazdaságát. Ahogy fejlődünk, egyre több és nagyobb csatát vívunk majd a hatalomért és a nyersanyagokért, hogy tovább növelhessük birodalmunkat, a magával ragadó, fordulatos történet pedig biztosítja, hogy ne is akarjuk majd elhagyni a Warhold világát.

Hogy mennyire fog labdába rúgni a játék a meglehetősen telített MMO-piacon, az a jövő zenéje, mindenesetre érdeklődve várjuk a további információkat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward