A videojátékok esszenciája...

Az Epic-Scents parfümcég megállapodást kötött a Capcommal, hogy új illatokat alkothassanak néhány közkedvelt videojáték figurára alapozva.

A videojátékok esszenciája...

Az Epic-Scents parfümcég megállapodást kötött a Capcommal, hogy új illatokat alkothassanak néhány közkedvelt videojáték figurára alapozva. A bejelentést a Comic-Con-on tették múlt héten, az áldozatok pedig Mega Man és Proto Man.

A parfümcég a tudtunkra adta, hogy az általuk megalkotott illatoknak köszönhetően mélyebben megismerhetjük az adott karaktereket.

"Nem azt mondjuk, hogy Mega Man, mint fém robot ilyen szagú, hanem azt, hogy ez lesz az az illat, ami igazán kifejezi őt."

A cég annak érdekében, hogy minél inkább elkapja a két figura esszenciáját, játékosokat kérdezett meg az érzéseikről, miközben játszottak a karakterekkel. A Mega Man parfüm, azaz a Cool Rush esetében a következőket gyűjtötték össze: tisztaság, bátorság és férfiasság. A tisztaságot egy fuvallatnyi trópus, a férfiasságot egy kis pézsma, a bátorságot pedig egy kis citrusillat hozza majd.

Protoman aromája az Apple Cinnamon (alma-fahéj), ez egy kicsit fűszeresebbre sikerült, mivel Protoman egy lázadó egyéniség. Az emlékek és az illatok között igen erős kapcsolat van, ezért ha valahol megérzitek majd ezeknek a légfrissítőknek az illatát, akkor elfog majd titeket a nosztalgia és visszaemlékeztek arra, mikor a játékot játszottátok.

Az Epic-Scents már más videojáték gyártó cégekkel is tárgyal további karakterekre alapozott illatok ügyében. A légfrissítők tartói úgy fognak majd kinézni, mint az alapjukat adó figurák, az áruk pedig 3 dollár lesz.

Talán ha sikeres lesz, csinálnak kölnit vagy parfümöt is. Egy Nathan Drake kölni még nekünk is tetszene!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward