A Tomb Raider Underworld közelít a megjelenéshez...

Az Eidos Interactive hivatalosan is bejelentette, hogy november 18.-án jelenik majd meg kedvenc régésznőnk legújabb kalandja, a Tomb Raider Underworld Észak-Amerikában...

A Tomb Raider Underworld közelít a megjelenéshez...

Az Eidos Interactive hivatalosan is bejelentette, hogy november 18.-án jelenik majd meg kedvenc régésznőnk legújabb kalandja, a Tomb Raider Underworld Észak-Amerikában... Nem baj... Európa erénye a türelem. Xbox360, PS3, Nintendo Wii, PS2, Nintendo DS és PC platformokon látogat majd el hozzánk bögyös hősnőnk Lara Croft.

Az Underworld vezérhajó egy olyan játék szériában, ami már specifikusan a következőgenerációs konzolokra lett tervezve. Ez alkalommal Miss Croft az északi isten, Thor kalapácsának létezésére talál bizonyítékot, a fegyverre, ami képes völgyé rombolni egy hegyet vagy akár megölni egy istent!

Lara ezúttal is körbeutazza a földet, számos ősi civilizáció romjait kutatja át és gyűjt nyomokat, ami elvezetheti őt az elfeledett erőhöz, ami elpusztíthatja saját jelen korunk civilizációját. Hogy minél inkább kihasználja az új konzolok előnyeit, olyan helyeken keresgél, amik kihangsúlyozzák a környezet részletgazdagságát és tisztaságát. Most is számos összetett rejtvényt és kirakót kell megoldani, megküzdeni állatokkal és természetfeletti lényekkel, amiben a játékosok segítségére lesz számos továbbfejlesztett fegyver és képesség.

A játék megjelenik Wii-n és Nintendo DS-en is, ahol exkluzív tartalmat is kap (ha már nem néz ki olyan jól mint mondjuk PS3-on...), a Wii verzióban például egy Régészeti Toolkitet, melynek segítségével a játékosok feltárhatnak rejtett helyeket és titkokat egy sűrített levegős puska, acetilén fáklya és egy fogó segítségével...

A játék még besorolásra vár az ESRB-től (Entertainment Software Rating Board).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward