A The Evil Within nem a COD-piacot célozza meg

A játék rendezője, Shinji Mikami a túlélő horrorjátékáról beszélt egy interjúban

A The Evil Within nem a COD-piacot célozza meg

A The Evil Within a túlélő horror műfajt szeretné feléleszteni és helyreállítani régi nagyságát. Egy interjúban a játék rendezőjét, Shinji Mikamit arról kérdezték, hogy szándékos-e részéről, hogy nem a Call of Duty piacát akarja megcélozni. "Pontosan erről van szó" - szólt a válasz

Bár a játék természetfeletti elemekkel fűszerezett horror, története a valódi világban kezdődik. Mikami hangsúlyozta, hogy ennek a fajta horrornak ez nagyon fontos aspektusa. "Ez a játék legérdekesebb elemeinek egyike, nem igazán érted, valós, vagy sem. Pont mint a The Ring című filmben, ahol ott a felszín és a sötét oldal. Nem tudod, hogy a való világban vagy-e. De nem árulom el a választ."

A COD-os téma kapcsán Mikami megjegyezte, hogy a játékban lesznek tradícionális fegyverek, de ne számítsunk semmi extrára, lehetőségeink korlátozottak lesznek. Képesek leszünk viszont csapdákat telepíteni, ezekből többfélét is, a mások által elhelyezett csapdákat pedig hatástalanítani tudjuk majd.

A csapdák és fegyverek használatával kapcsolatban Mikami a következőket mondta: "A csapdákat lényegében bármikor használni lehet, ez is egy játékopció. A lényeket vagy a lőfegyver, vagy a csapdák használatával tehetjük ártalmatlanná, vagy lopakodhatunk is, hogy kikerüljük őket, így a játék stratégiaibbá, taktikusabbá válik. A játék legnagyobb részén végig lopakodhatunk. Lopakodunk, elhelyezünk egy csapdát és elrejtőzünk."

Az Evil Within 2014-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward