A Steam Workshop része lett a Civ5

A Firaxis körökre osztott stratégiai játéka, a Civilization 5 immár a Steam Workshop része lett, jelentette be a 2K Games.

A Steam Workshop része lett a Civ5

A Firaxis körökre osztott stratégiai játéka, a Civilization 5 immár a Steam Workshop része lett, jelentette be a 2K Games. Ez annyit jelent, hogy a játékosok mostantól hozzáférhetnek a Steam mod adatbázisához, úgy mint azt az Elder Scrolls V: Skyrim is teszi.

Tallózhattok a hozzászólások, értékelések között és feliratkozhattok a Civ5 modokra közvetlenül a játékból elérve a Steam Workshopot. Nyomon követhetitek a kedvenc alkotóitok munkáit és ti magatok is készíthettek és könnyen megoszthattok modokat.

A Steam üzleti fejlesztéseiért felelős fejes, Jason Holtman a következőket nyilatkozta: "A Civilization 5 egy fantasztikus adalék a Steam Workshophoz. Reméljük, hogy ez újabb lehetőséget ad a tehetséges Civ5 mod alkotóknak a kibontakozásra, hogy megmutassák a munkájukat a több millió Civ5 rajongónak."

Ha már plusz tartalomról beszélünk, akkor emlékeztetünk titeket, hogy a játék Gods & Kings kiegészítője várhatóan június 19-én startol.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward