A Steam babérjaira tör a Microsoft

Bejelentették a Windows 10 Preview-t.

A Steam babérjaira tör a Microsoft

Elindult a Gamescom, a következő pár napban számos érdekes hírrel szolgálunk majd nektek róla, itt is van az egyik első bejelentés.

A Microsoft a tavalyi E3 keretében indította el az Xbox Game Preview-t, mely a Steam Early Access programjához hasonlóan lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy eladják még be nem fejezett játékaikat, illetve a játékosoknak arra, hogy betekintést kapjanak az egyes címek fejlesztésébe némi pénzért cserébe, vagy adott esetben akár ingyen is. Az óriáscég ma a Gamescomon jelentett be egy hasonló rendszert PC-re – ez a Windows 10 Preview.

Bár konkrét indulási dátumot még nem közöltek, annyi bizonyos, hogy az új szolgáltatás a Rockfish űrhajós lövöldéjével, az Everspace-szel debütál majd. A Windows 10 Preview a tervek szerint minden olyan eszközzel rendelkezik majd, mint a Steam Early Access, tehát a fejlesztők folyamatos visszajelzéseket kaphatnak majd a játékaikat korai fázisban megvásárlóktól.

Az Xbox Game Preview-n olyan projektek is megfordultak már, mint az ARK: Survival Evolved, a We Happy Few, a DayZ vagy a Sheltered, de az egyelőre még nem tisztázott, hogy a Windows 10-es verzió az Everspace-en kívül milyen címeknek ad majd otthont.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward