A Star Citizen a határokat feszegeti

Nemcsak a pénztárcákét, a grafikus kártyákét is.

A Star Citizen a határokat feszegeti

A Star Citizen, a PC-s űrszimulátor, amely az összegyűjtött 24 millió dollárjával a világrekordot tartja a rajongók által megfinanszírozott játékok között, valószínűleg le fogja olvasztani majd a videokártyákat. A játék atyja, Chris Roberts elmondta, hogy a grafikus hardver határainak feszegetése mindig is a terv része volt. A legújabb, játékmenetet bemutató videó segítségével végre láthatjuk is, mire gondolt.

Az alábbi videó egy kisebb léptékű harci helyzetet mutat be, két hajó röpköd ki-be egy aszteroida mezőből. A film a játékban szereplő űrhajó, az Anvil Aerospace Hornet reklámja, és teljes egészében a játék motorjával készült valós időben, 4K felbontásban.

"A határokat feszegetjük a Star Citizennel, és ez a reklám erre eddig a legjobb példa" - mondta Roberts. "100%-ig a játék motorjával készült, valós időben, 4K felbontásban."

A részletek nem a textúrákra vannak rajzolva, hanem magukban a nagy poligonszámú modellekben rejlenek, Roberts szerint ez a jövő, és ezért demózza az Nvidia és az AMD a Star Citizent 4K-ban. "A processzorok és grafikus kártyák fogják lehetővé tenni ezt a fajta élményt játék közben, és a Star Citizent úgy alkotjuk meg, hogy készen álljon erre. A Hornet reklámmal a támogatóinknak szerettünk volna betekintést nyújtani ebbe."

Nem véletlen, hogy az összegyűjtött pénz nemrég érte el a hihetetlen 24 millió dollárt, a fenti reklám hatására sokan nyúltak pénztárcájukhoz. A bónusz célkitűzések közül így a tömegközlekedési rendszer is megvalósulhat, melynek segítségével a játékosok a csillagrendszerek között közlekedhetnek, és tárgyakat is szállíthatnak.

"A tömegközlekedési rendszer lehet, hogy nem tűnik olyan szexinek, mint egy új bombázó, vagy egy cirkáló, de jól demonstrálja célunkat, hogy a Star Citizen egy magával ragadó, világépítő élmény legyen. A legtöbb MMORPG-ben használatos "gyors utazás" opció helyett a Star Citizenben egy élő, lélegző rendszer lesz, amely megfelel ennek a célkitűzésnek... egy olyan rendszer, amelyre izgalmas módokon lesznek hatással a gazdaság és a játékosok cselekedetei."

"Köszönjük, hogy továbbra is támogattok minket. Remélem Ti is annyira büszkék vagytok rá, mint én, hogy nemcsak visszahozzuk a PC-s játékokat és megmutatjuk a nagy kiadóknak, de új határokat is feszegetünk a Star Citizennel. A Cloud Imperium csapata már alig várja, hogy megmutassa Nektek, mi következik!"

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward