A Sony nem engedi PS4-re az ARK-ot, amíg nincs kész

A fejlesztők árulták el az információt.

A Sony nem engedi PS4-re az ARK-ot, amíg nincs kész

A Studio Wildcard fórumposztja alapján a Sony nem hajlandó felengedni konzoljára a korai hozzáférésű, fejlesztés alatt álló ARK: Survival Evolvedet.

„A játék PS4-es megjelenése kizárólag a Sony-n múlik. Úgy értesültünk, hogy nem jelentethetjük meg az ARK-ot ezen a platformon addig, míg teljesen el nem készül. Semmit sem szeretnénk jobban, mint a lehető leggyorsabban elérhetővé tenni a játékot ezen a konzolon is, főleg, mert már van egy belső, csodálatos PS4-es verziónk. Ha korábban szeretnétek hozzájutni, kérjük, hogy mondjátok el ezt a Sonynak, sajnos nem rajtunk múlik a dolog.” – írták.

Az ARK PC-n a Steam Early Access program, Xbox One-on pedig a Game Preview keretében érhető el. A PS4-en viszont nincs hasonló kezdeményezés, ez megmagyarázhatja, miért nem engedélyezi a Sony a fejlesztés alatt álló verziót a konzolon.

A játék 2015 júniusától érhető el PC-n és később Xbox One-on is megjelent. Annak ellenére, hogy nincs kész, 5 és fél millió példányt adtak már el belőle. Különálló, ingyenesen játszható része, a Survival of the Fittest a közeljövőben visszakerül majd az alapjátékba, önállóan nem lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward