A Sony mer kockáztatni

A Sony rengeteg kockázatot vállal azzal, hogy ennyi új címet hoz ki.

A Sony mer kockáztatni

A Sony fejes Scott Rhode azt nyilatkozta, hogy egy másik kiadó sem mert volna most előrukkolni a The Last of Us-szal és a Beyond: Two Souls-szal. A Gamespotnak adott interjújában kiemelte még a The Unfinished Swan-t, a Wonderbook-ot, a Sound Shapes-et és a God of War: Ascension-t, mint példákat arra, hogy a Sony töretlenül támogatja az innovációt, még a folytatásokban is (bár utóbbiban még a sorozat rajongóiként sem értjük, mi volt az innováció).

"A sajtókonferenciánk lehetett volna akár kétszer ilyen hosszú, mert annyi tartalom van, amit megmutathattunk volna, csak egyszerűen nem volt rá időnk."

"Ezek mind innovációk, amiket a többi cég nem mer bevállalni, úgy hiszem. Szóval a fejlődés a lista tetején van a PlayStation-nél."

Erre persze megkérdezték tőle, hogy a Beyond vagy a The Last of Us tényleg olyan nagymértékben különbözik-e a Heavy Rain-től, illetve az Uncharted-től, de Rhode ragaszkodott hozzá, hogy igen.

"Ha tudsz mondani egy másik kiadót, aki belevágott volna a Beyond fejlesztésébe, szeretnék vele találkozni. Valóban úgy gondolom, hogy a játék borzasztó messze van 'biztonságos zónától'. Már a Heavy Rain sem volt egy 'biztonságos' cím. Az, hogy ezt újra megcsináljuk egy teljesen más sztorival, nagyobb befektetéssel, hogy belekeverjük Hollywoodot, hogy továbbvigyük a műfajt, amit nem sokan pedzegetnek az iparban, az nem biztonsági játék."

"Amikor pedig azt nézed, hogy a Naughty Dog mit csinál, nekem a 'biztonság' szóra az Uncharted 4, az Uncharted 5, az Uncharted 6 és az Uncharted 7 jutott volna az eszembe. Egy ilyen kaliberű fejlesztőt a platform idejének lejártához közelítve egy teljesen új címre ráállítani, átmenni T besorolásból M kategóriába, tényleg nem fedi le a 'biztonság' fogalmát. Úgy érzem nagyon bevállalósak voltunk ezzel a két címmel."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward