A Sony bemutatta a Tokyo Jungle-t

A Sony Computer Entertainment legújabb AAA kategóriás siker várományos PS3 játéka bevált dolgokra épít, de meglesz a saját egyénisége.

A Sony bemutatta a Tokyo Jungle-t

A Sony Computer Entertainment legújabb AAA kategóriás siker várományos PS3 játéka bevált dolgokra épít, de meglesz a saját egyénisége. A Tokyo Jungle egy poszt-apokaliptikus... még ne menjetek el!!! Szóval poszt-apokaliptikus lesz, de egy kicsit másképp.

A játék valamikor 20XX környékén játszódik, ekkorra jutott el a világ oda, hogy az ember egy kihalás szélén álló faj legyen. Tokió utcáin járunk, amit teljes egészében visszahódított a természet. Nem, nem mutáns szörnyek járják, hanem elefántok, krokodilok, gepárdok, sündisznók és struccok, igaz a felsoroltak közül pár nem vissza, hanem inkább meghódítja Japánt, lévén nem igazán őshonos faj arrafelé... Na mindegy, lehet az állatkertekből szabadultak és nagyon bejött nekik a szabadság.

A lényeg az, hogy mi valamilyen módon hathatunk majd rájuk és elérhetjük, hogy egymásnak essenek, ne pedig nekünk. A Tokyo Jungle fejlesztője a PlayStation C.A.M.P. (Creator Audition Mash-up Project), ez a csapat egy Sony programnak köszönhetően állt össze, melynek keretein belül megpróbálták összegyűjteni a szigetország legjobb fejlesztő koponyáit. Megjelenési dátum egyelőre távolról sincs.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward