A Sony átnevezi a PSN-n

Február 8-tól Sony Entertainment Network lesz a PlayStation Network új neve.

A Sony átnevezi a PSN-n

Február 8-tól Sony Entertainment Network (SEN) névre fog hallgatni a PlayStation Network; az átnevezéssel a Sonynak az a célja, hogy szórakoztató hálózatának többféle hardvert összefogó jellege a névben is kifejeződésre jusson. PlayStation Network fiókunk neve tehát ezentúl Sony Entertainment Network account lesz, de ez a változás csak kozmetikai jellegű.

"A célunk az, hogy egyetlen hálózati bejelentkezés létezzen az összes Sony szolgáltatáshoz" - nyilatkozta a Sony szóvivője. "A névváltoztatás PSN és a többi Sony Entertainment Network szolgáltatás egyesítését hivatott kifejezni. Ez a lépés közelebb visz minket ahhoz a célhoz, hogy kiépítsük globális, széleskörű, játékokat, filmeket, zenét és még sok mindent magába foglaló hálózati szolgáltató platformunkat, amely egyetlen fiókon keresztül lesz elérhető."

Ez a változás a PSP-t egyelőre nem érinti, aki PSP-vel bejelentkezik a hálózatra, az továbbra is a Playstation Network feliratot fogja látni. Február 20-tól a Sony Entertainment Network szolgáltatás hivatalosan is elérhető lesz Európa minden régiójában, így nálunk is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward