A Song of Ice and Fire: Készül a videojáték

A Cyanide francia fejlesztő megszerezte az exkluzív játékkészítési jogokat George R.R. Martin 'A Song of Ice and Fire' című könyvsorozat után.

A Song of Ice and Fire: Készül a videojáték

A Cyanide francia fejlesztő megszerezte az exkluzív játékkészítési jogokat George R.R. Martin 'A Song of Ice and Fire' című könyvsorozatához.

A játék fejlesztése már meg is indult PC-re és next-gen konzolokra (PS3, Xbox 360). A munkában a könyv írója is részt fog venni, így nem kell aggódnunk a rossz feldolgozás miatt. A Cyanide elmondása szerint a könyvek ideális hátteret biztosítanak számos játékfajtának, de több részletet nem árultak el. Ki tudja, talán több játékot is terveznek.

A Tűz és Jég Dala egy epikus fantasy széria, amely Westeros kontinensén játszódik. 3 történetet köt össze: Az első családok harcáról szól a 'Hét Királyság' irányítása felett, a második az északi határokon, a hatalmas jégfalnál az Éjszakai Őrség védekezéséről 'A Mások' nevű titokzatos faj ellen, a harmadik pedig egy száműzött hercegnő utazását követi nyomon. Ahogy az egy fantasytól várható, a világot átszövi a mágia és talán senkit nem lep majd meg néhány pikkelyes sárkány sem...

Az HBO dolgozik a könyvek tévésorozat feldolgozásán, amelynek a vezető társ-producere maga az író lesz (az már biztos, hogy nem hagyja elrontani a munkáit senki által). Készült már kártya és társasjáték is az 'A Song of Ice and Fire' alapján. Aki fantasy kedvelő, annak érdemes utána nézni Martin könyveinek, ami körül ekkora felhajtás van, az túl rossz nem lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward