A sertésinfluenza betett a zombiknak!

A Capcom megerősítette, hogy nem hozza el az E3-ra a Dead Rising 2-t, mert félnek a sertésinfluenza továbbterjedésétől.

A sertésinfluenza betett a zombiknak!

A Capcom megerősítette, hogy nem hozza el az E3-ra a Dead Rising 2-t, mert félnek a sertésinfluenza továbbterjedésétől.

"A Capcom-os srácok nem tudnak kimenni az E3-ra a Japán kormány szigorításai miatt." - nyilatkozta Chris Kramer szóvivő a Kotakunak. "A cég nagyon komolyan veszi a kormány figyelmeztetését." Hozzátette még, hogy a Dead Rising 2 lesz az egyetlen játék, amire ez hatással lesz.

A Japán kormány minden polgárának azt javasolta (nem kötelezte), hogy tartózkodjon a külföldi utazásoktól. Az országban már 191 fertőzöttről tettek jelentést, így a Capcom úgy döntött, hogy Keiji Inafune jobb ha marad a szigeten és kihagyja a konferenciát. Az ő személyének hiánya miatt határoztak úgy, hogy nem mutatják be a Dead Rising 2-t, annak ellenére, hogy a játékot Kanadában fejlesztik, méghozzá a Blue Castle stúdióban.

"A Dead Rising 2 lesz az egyetlen, ami emiatt távol marad az E3-tól. Ennek oka, hogy még a fejlesztés korai szakaszában van, és a rajta dolgozó csapat kellemetlenül érezné magát, hogy ha bárki más, mint Inafune mutatná be a demo-t."

Osakából - ahol a Capcom bázisa van - jelentették az első sertésinfluenzával fertőzött beteget Japánban, az az ország legveszélyeztetettebb városa. A Square Enix és a Koei is jelezte már, hogy hasonló tervei vannak, várjuk tehát a további fejleményeket a távolmaradásokkal kapcsolatban. Múlt hónapban az E3 szervezőinek  (Entertainment Software Association) nyilatkozata szerint még minden rendben ment a konferencia rendezése körül...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward