A Rockstar félmillió dollárt ad a játékosoknak

A GTA Online problémái miatt a Rockstar minden játékosnak félmillió dollárt ad - persze csak játékpénzben.

A Rockstar félmillió dollárt ad a játékosoknak

A Grand Theft Auto 5 multiplayer része, a GTA Online október elsején indult, és gyorsan összeomlott a több millió játékos nyomása alatt, sokak számára teljesen játszhatatlan volt a játék. Mostanra már nagyjából rendeződött a helyzet.

A Rockstar bejelentette, hogy egy speciális "stimuláló csomaggal" örvendezteti meg mindazokat, akik ebben a hónapban játszottak, vagy még játszani fognak az Online résszel. A jövő héttől kezdődően fejenként félmillió GTA$ kerül átutalásra a játékosok bankszámlájára. Hogy ne boruljon fel teljesen a játék gazdasága, az összeget két részletben fogják utalni, az első 250 000 dollárt jövő hét végén, a második részletet pedig a hónap végéig.

"Reméljük, hogy ez a GTA$ mennyiség segít az újrakezdésben azoknak a játékosoknak, akiknek felhő szerver hibákkal, kapcsolódási nehézségekkel és adatvesztéssel kellett küszködniük a GTA Online első napjaiban, és reméljük extra kellemessé tehetjük ezzel az életüket Los Santosban és Blaine County-ban"- nyilatkozta a Rockstar.

A Rockstar által közölt részletek a stimuláló csomaggal kapcsolatban:

[list type="unordered"]

[*]Az 500 000 GTA$-ra azok a játékosok jogosultak, akik 2013 októberében bármikor játszottak, vagy játszani fognak a Grand Theft Auto Online-nal.

[*]A játékosoknak először installálniuk kell a jövő héten megjelenő GTA5 frissítést. Ez a frissítés (1.04-es) várhatóan kijavítja azokat a megmaradt hibákat, amelyek járművek elvesztéséhez vezettek, és aktiválja a funkciót, melynek segítségével a pénz eljut a játékosokhoz.

[*]Az átutalásokat a Rockstar Newswire-ön fogják bejelenteni.

[*]Mindkét 250 000-es átutalást a Rockstar fogja végezni, és az összegnek automatikusan meg kell jelennie az erre jogosult játékosok GTA Online bankszámláján. A fent említett frissítés letöltésén kívül a játékosoknak nem kell mást tenniük, hogy megkapják az összeget.

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward