A Road Rash alkotója a Kickstarterre robog

... a szellemi örökössel, mert az IP egyelőre nem az övé.

A Road Rash alkotója a Kickstarterre robog

Ha kellő érdeklődés övezi a projektet, akkor Dan Geisler is felszabadul a Kickstarterre, hogy megcsinálhassa a következő Road Rash játékát. Egyelőre még ne keresgéljetek, a gyűjtés nem indult el, viszont a Redditen megjelent vele egy interjú arról, hogy miért nem tért vissza soha a Road Rash a harmadik rész (1995) után.

A válasz nagyon egyszerű volt, Gaisler kiégett és kellett neki röpke 20 év pihi: "Most már kész vagyok arra, hogy csináljak egy jobbat. Na meg hiányzik is a vele való játék. Ha lesz elég érdeklődés, akkor indítok egy Kickstarter projektet."

Most jön viszont a neheze, bár Geisler elég könnyedén nyilatkozott a dologról. "A Road Rash az én gyermekem. Még beszélnem kell az EA-val a jogokról, de nem hiszem, hogy annyira érdekelné őket a motoros harc már."

Sajnos nem igazán hisszük, hogy túl sok pénze lenne az IP megvásárlására, az EA pedig valószínűtlen, hogy puszira odaadná neki. Volt is egy Road Rash projektjük 2006-ban az EA Warringtonnál, amit aztán lelőttek, de néhány művészi rajz és egy koncepciós videó azért kiszivárgott belőle. Ezt alant láthatjátok.

A 2006-os lelőtt EA-s Road Rash utolsó hírnöke:

Geisler persze nincs rákényszerülve a név használatára, semmi nem tartja vissza egy szellemi örökös elkészítésétől. Jelenleg elnök-vezérigazgatója az 5X Enterprises játékfejlesztő stúdiónak, ami valószínűleg nem lehet valami óriási vállalkozás, mert szinte semmit nem tudni róla (lehet, egyedül van benne). A Kickstarteren valószínűleg egy kis csapattal fog majd bemutatkozni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward