A Riot Games játékostul vett magának egy új stúdiót

A Riot Games játékostul vett magának egy új stúdiót

Ha tavaly ilyenkor valaki azt mondta volna, hogy a Riot Games körülbelül 10-nél több játékot is fejleszteni fog mostanra, akkor egyszerűen kinevetem. A világ viszont érezhető módon a feje tetejére állt így ezen már nem is lehet nagyon meglepődni sem.

Korábban már volt róla szó, hogy a Riot Games szemet vetett a Hypixel Studios-ra, ám most be is teljesedett a felvásárlás és ezzel együtt meg is szerezték a készülő Hytale játék minden jogát. A Hytale első ránézésre egy Minecraft klón, így nem véletlenül lett szerelmes a copy-paste játékairól ismert Riot Games a Hypixelbe. Elmondásuk szerint egy szenvedélyes, remek elképzeléssel rendelkező csapatról van szó, akiket már régóta ismernek. Szerencsésnek érzik magukat, hogy az elmúlt több, mint 18 hónapban tanácsokkal láthatták el őket arról, hogyan lehet elérni a világ játékosait és színes közösséget létrehozni.

A megállapodás értelmében a Riot Games nem szól bele a játék fejlesztésébe, viszont minden létező anyagi segítséget megadnak a stúdiónak, hogy a lehető legjobb játékot készíthessék el, nem beszélve a Riot több, mint 10 éves tapasztalatáról, amiből szintén profitálhatnak. A Hypixel stúdió vezetői szintén nagyon boldogok, hogy felsorakozhatnak a Riot zászlója alatt és egy hatalmas lépést tudnak előre tenni az egyesülés következtében. A csapat máris bővülni készül, 20 új fejlesztőt már keresnek is az új pozíciókra.

A készülő Hytale játék bétájára már több, mint 2,5 milló játékos iratkozott fel, így idővel akár komoly riválisa is lehet a Minecraftnak. A Hytale sok mindenben fog hasonlítani a Mojang játékára, a központban a közösségi élmény és a kalandok lesznek. A játék ráadásul modtámogatással és küldetésszerkesztővel érkezik, tehát sokkal nyíltabb lehet a szellemi elődjénél.

A teljes bejelentés itt olvasható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap