A PS4 mint mobil játék szerver, PS4-es eladási elvárások

PS4-es hírek a Tokyo Game Show-ról

A PS4 mint mobil játék szerver, PS4-es eladási elvárások

A Sony PlayStation App segítségével a PS4 olyan szerverként tud működni, amely mobil játékokat tud streamelni okostelefonunkra vagy táblagépünkre. Az Androidos és iOS-es programot a Tokyo Game Shown mutatták be. Az App használata lehetővé teszi, hogy ne kelljen letöltenünk a játékokat a telefonunkra, hanem egyszerűen streameljük őket a PS4-en keresztül.

Ha bejelentkezünk a programba, PS4-es közösségi feedünk mobil változatát láthatjuk, amely részletezi barátaink legújabb játékokkal kapcsolatos élményeit. Szöveges és hangüzeneteket is küldhetünk, újabb játékosokat hívhatunk be multiplayerbe, és letölthetjük a PlayStation Store-ban megvásárolt dolgokat.

Egy gombnyomással összeköthetjük mobilunkat vagy táblagépünket a PS4-gyel, és a SmartGlasshoz hasonlóan második képernyőnek használhatjuk a készüléket, ill. az érintőképernyővel irányíthatjuk játékainkat.

A bemutató során Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios főnöke telefonja érintőképernyőjén rajzolt valamit, amit aztán egy Playroom mini játékban 3D-s modellé alakított.

Nem minden PS4-es játék lesz az szoftverrel integrálva, a Knack, a Driveclub, és a Ubisoft két darabja, az Assassin's Creed 4: Black Flag és a Watch Dogs saját integrált programot kapnak.

Szintén a Tokyo Game Shown jelentették be, hogy a Sony arra számít, hogy 5 millió PS4-et fognak tudni eladni a mostani üzleti év végéig, azaz jövő áprilisig. Mindez azt jelenti, hogy a konzol november 15-ös amerikai indulását követően azzal számolnak, hogy havonta legalább 1 millió új konzol fog gazdára találni. A PS4 kicsivel később, november 29-én érkezik Európába, hazájában, Japánban pedig csak 2014 február 22-én fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward