A PS4-gyel együtt debütál a Watch Dogs

Újabb infómorzsák a játékról: ismerkedjünk meg a főhőssel és kukkoljuk meg a látványos screenshotokat.

A PS4-gyel együtt debütál a Watch Dogs

A nagy PS4 bejelentést követően a Ubisoft bejelentette, hogy nyílt világú akció-kalandjátéka a Watch Dogs az új konzol megjelenésével egy időben fog napvilágot látni. A játékot a Ubisoft Montreal fejleszti, és a bukaresti, párizsi és quebeci Ubisoft stúdióik mellett a munkálatokba a Reflections is besegít.

A játékot már 2012-ben bejelentették az E3-on, de akkor még csak annyit lehetett tudni róla, hogy egy olyan világban játszódik, ahol a társadalom minden tagja, magánemberek és vállalatok egyaránt olyan mértékben támaszkodnak a mindent mindennel és mindenkivel összekötő technológiára, hogy ez komoly kockázatot jelent számukra.

A Ubisoft most újabb információkat árult el a játékról. Főhősünket Aiden Pearce-nek hívják, aki okostelefonja és tudása segítségével betör Chicago központi operációs rendszerébe (ctOS) és a város majdnem minden elemét irányítani tudja: látja a biztonsági kamerák képeit, személyes információkat tölt le mindenkiről, képes bárkit megtalálni, és olyan rendszereket felett képes átvenni az irányítást, mint a közlekedési lámpák, vagy a tömegközlekedés. Az ő kezében maga a város a végső fegyver.

"A Ubisoft mindig híres volt arról, hogy egyedi és kreatív módokon támogatja az új technológiákat" - mondta Yves Guillemot a Ubisoft egyik főnöke. "A PS4 ereje és a benne rejlő lehetőségek lehetővé teszik a Watch Dogs csapatának, hogy eddig elképzelhetetlen módokon tovább tágítsák az interaktív szórakoztatás határait.

A Watch Dogs a PS4 indulásakor fog megjelenni az új konzolra, PS3-ra, PC-re, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A pofásan kinéző képek alant megtekinthetőek. A főhőst egyedül ábrázoló kép render, a többi screenshot.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward