A PS4 előszele simogatja arcunkat...

... de a Sony szerint a PS3 még a virágkorát éli! 

A PS4 előszele simogatja arcunkat...

A PlayStation 4 már feltűnt a horizonton, de a Sony bizton állítja, hogy a jelen generációs konzol még virágkorában van. Idén novemberben hat éves lesz a gép, minden arra mutat, hogy jövőre számíthatunk a negyedik generációs PS-re. Ez talán arra sarkalhatja a vásárlás előtti érdeklődőket, hogy várjanak, még kijön az új, de a Sony Worldwide Studios feje, Shuhei Yoshida ezt nem hagyja szó nélkül. Szerinte nincs jobb pillanat az élménybe való beugrásnak, mint most.

"Most a legjobb beugrani! Rengeteg új és izgalmas játék jön ki jövőre. Ugyanakkor a meglévő választék is megfizethető árkategóriában van, most jelentettük be az Essentials felhozatalt Európában is. Így egy takarékos vásárlónak ez a tökéletes új platform idén karácsonyra."

Amennyiben pedig már van PS3 a tévétek alatt/mellett, Yoshida nem mulasztotta el felhívni a figyelmet a Naughty Dog remekbe szabott új címére, a The Last of Us-ra, illetve David Cage csapatának briliáns thrillerére, a Beyond: Two Soulsra. Ezek bizonyítják, hogy a Sony fel van készülve arra, hogy megkapó exkluzív játékokba fektessen, a konzol ezen életszakaszában is.

"A PS3 tulajdonosoknak annyit üzenünk, hogy további tartalmak jönnek. A Last of Us és a Beyond fantasztikusan néznek ki a kezdeti címekhez képest. Még mindig történnek meglepő dolgok a platformon."

Általában a konzolok az kifutás felé közeledve fogynak a legjobban, amikor a legolcsóbbak, szóval nincs min meglepődni e hír kapcsán.

A Tokyo Game Show-ra tartogatott, igen rosszul titkolt PS3 super slim is hamarosan megérkezik, úgyhogy a Sony felkészülten várja PS3-makkal az idei karácsonyt is. Ennek kapcsán Yoshida úr persze nem nyilatkozott, a szokásos „nem kommentálunk pletykákat” mondatát lőtte el.

A gép jelenlegi árával elégedettek, szóval egyelőre további áresésre nem számíthatunk. "Nagyon elégedettek vagyunk a PS3 körülményeivel: szolgáltatásokat, játékokat és árakat beleértve. Nem tervezünk említendő változást."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward