A PES 2015 teljesen más lesz

Új év, új foci. A Konami nagy változásokat és valódi generációváltást ígér.

A PES 2015 teljesen más lesz

Az idén megjelenő PES teljesen más lesz, mint elődei. A Konami az idei évet az átalakulás és a nagy változások időszakának tekinti a sorozat szempontjából. Shinji Hirano, a Konami Europe főnöke egy interjúban elmondta, hogy készen állnak a nagy visszatérésre.

A Koami 2012-ben nyitotta meg a PES Productions brit részlegét, amelynek valószínűleg nagy szerepe lesz a PES újgenerációs verzióinak fejlesztésében. "Nem mondhatok még pontos részleteket azzal kapcsolatban, hogy mi történik a brit stúdióban" -, mondta Hirano - "csak annyit, hogy a következő projekten dolgoznak, és az európai igényeket helyezték a középpontba. Globalizálni szeretnénk a franchiset, hogy ne csak japán fejlesztők dolgozzanak rajta."

A kiadó úgy tűnik, hogy felismerte azokat a hibákat, melyeket a szériával kapcsolatban az utóbbi években elkövetett, és erősen reméli, hogy idén sikerül új életre keltenie a sorozatot. "Tudjuk, hogy mi az, ami nem volt jó a PES-ben, és dolgozunk rajta. A következő verzió teljesen más lesz. A 2014-es év a franchise átalakulásáé, nagy dolgokra lehet számítani."

A Konami tavaly kihagyta a generációváltást, annak ellenére, hogy a két új konzol nem sokkal a PES megjelenése után már kijött. A nagy váltás idén fog bekövetkezni PS4-en, és feltételezhetően Xbox One-on is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward