A Penumbra sorozat fejlesztőinek új projectje...

A svéd Frictional Games belejentette legújabb project-jét, aminek még nincs címe, de a műfaja horror lesz.

A Penumbra sorozat fejlesztőinek új projectje...

A svéd Frictional Games belejentette legújabb projektjét, aminek még nincs címe, de a műfaja horror lesz. A játék a 18. században játszódik majd, a kiruccanás pedig az emberi érzelmek legsötétebb bugyraiba visz majd minket és megmutatja milyen az őrület... A Frictonal Games tehát egy first person túlélő horror játékot ígér nekünk, mi pedig kíváncsian várjuk.

A fő céljuk az volt hogy minél ijesztőbb legyen a játék és félelmetesebb az atmoszféra. Ami azt illeti, első ránézésre nem is fest rosszul eddig, a 18. század pedig jó választásnak tűnik, hisz a modernkori és alienes horrorok már kezdenek kicsit unalmasak lenni (na jó, annyira azért nem, de jobb a változatosság). A játék alkotói azt vallották, hogy még jó néhány ötletük van, amit a Penumbra sorozatban nem próbáltak ki, hogy felkavarják és rettegésben tartsák a játékosokat.

Elárulták azt is, hogy ebben a játékban sokkal több szabadságot szeretnének adni majd a játékosoknak, hogy eldönthessék merre és hogyan akarnak tovább menni és hogyan fedezzék fel a játék világát, de ezt a szabadságot igyekeznek nem a történet rovására adni, így sok munkát fektetnek be majd abba, hogy többféleképp el tudják mesélni a sztorit.

A játék megjelenésének dátumáról még nem tudni, de további információkért és hírekért majd a http://nextfrictionalgame.com/ -ot kell figyelni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward