A Path fejlesztőinek új játéka: Salomé

A Tale of Tales legújabb projektjét Oscar Wilde színdarabjára, a Salomé-re alapozza (ami pedig egy Bibliai történetre vezet vissza). A fejlesztő rendhagyó játékairól híres, melyeket nem annyira a grafika ad el, mind inkább az egyéni stílus, színvilág és hangulat.

A Path fejlesztőinek új játéka: Salomé

A Tale of Tales legújabb projektjét Oscar Wilde színdarabjára, a Salomé-re alapozza (ami pedig egy Bibliai történetre vezet vissza). A fejlesztő rendhagyó játékairól híres, melyeket nem annyira a grafika ad el, mind inkább az egyéni stílus, színvilág és hangulat. (The Path tesztünkhöz katt ide.)

Az új játék egyelőre Fatale kódnév alatt fut. Auriea Harvey és Michael Samyn fejlesztők röviden összefoglalták a sztorit: "A történet alapja Salomé legendája, aki 2000 évvel ezelőtt Keresztelő Szent János fejét követelte Heródes királytól azért, mert táncolt neki".

Oscrar Wilde 1891-es interpretációjában Salomé a fiatal leány szerelembe esett a prófétával... ez a játék fő inspirációja. A Fataleban felfedezhetjük majd a történelmi események színhelyeit, az eseményeket pedig az egyes szereplők gondolatain és érzelmein át értékelhetjük. A játék arra a koncepcióra épít, hogy a festmények egyetlen pillanatot örökítenek meg, és arról szól, hogy egy "végzetes nő hogyan tekeri az ujja köré a férfiakat és okozza a vesztüket".

Újabb művészi és elgondolkodtató játék van tehát készülőben, megjelenés október 5-én, a Salomé első angol nyelvű bemutatójának 78. évfordulóján.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward