A Nuka-World lesz a Fallout 4 utolsó kiegészítője

Még két DLC érkezik és aztán vége.

A Nuka-World lesz a Fallout 4 utolsó kiegészítője

A Bethesda marketingigazgatója, Pete Hines erősítette meg a Twitteren, hogy az augusztusban érkező Nuka-World DLC lesz az utolsó, mely kijön a Fallout 4-hez. A Nuka-World előtt kapjuk majd meg a Vault-Tec Workshop addont, mely júliusban lesz elérhető.

A Nuka-World helyszíne egy posztapokaliptikus vidámpark lesz, új küldetésekkel, lényekkel, fegyverekkel és egyebekkel. A hivatalos leírás szerint a parkot a Raiderek tartják birtokukban, és olyan zónákat látogathatunk majd meg, mint a Safari Adventure, a Dry Rock Gulch, A Kiddie Kingdom vagy a Galactic Zone.

A Fallout 4-hez eddig négy hivatalos kiegészítő érkezett: az Automatron, a Wasteland Workshop, a Far Harbor és a Contraptions Workshop. A Bethesda valószínűleg augusztus után is folytatni fogja a játék támogatását hibajavítások és finombeállítások terén.

A stúdió következő munkája megint nagy dobás lehet, hiszen Todd Howard, a Fallout 4 fejlesztésének vezetője szerint „óriási és őrült” terveik vannak. Három játékra fognak egyszerre gyúrni, de új Elder Scrollsra jobb ha egy ideig nem számítunk, az csak nagyon soká érkezhet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward