A Metro 2033 is támogatja a DX11-et

Nem is akárhogy, az ukránok új játéka egész jól néz ki! Úgy látszik arrafelé ráálltak az új technológiákra

A Metro 2033 is támogatja a DX11-et

Persze nem nehéz párhuzamot vonni motor szempontjából a S.T.A.L.K.E.R.-rel, hiszen a 4A Games alapítói olyan emberek, akik a GSC Game World-öt még a Shadow of Chernobyl megjelenése előtt hagyták ott, de még aktívan részt vettek az azt meghajtó X-ray motor fejlesztésében. Azóta persze eltelt jó néhány év, de az innovációra való hajlamot úgy látszik megőrizték az új cégben is. Ennek hála a márciusban megjelenő Metro 2033 az nVidia és a THQ bejelentése szerint ki is aknázza majd a DX11 lehetőségeit.

„A mérnökeink szorosan együttdolgoztak a 4A Games-szel, biztosítandó, hogy a Metro 2033 kihasználja a DX11-es hardverek előnyeit” – mondta Tony Tamasi az nVidiától. „ A 4A motor az egyik legfejlettebb amivel valaha dolgoztunk, és DX11 módban a Metro 2033 egyértelműen 2010 egyik legszebb játéka lesz. Kombináljátok ezt az nVidia 3D Vision technológiájával és a PhysX-szel és felejthetetlen élményben lesz részetek.” Persze ez a kis önpolírozás kellett a végére, hiszen egy olyan cég ajánlgat DX11-re játékot, akinek még nincs kártyája hozzá, de ha minden jól megy a Metro érkezésére talán már lesz.

Hogy a kiadó ne csak a levegőbe beszéljen, kidobtak pár screenshotot is, a berakotton kívül a többit a a Flickr-en találjátok, katt ide értük. Tesszelált emberkék mindenhol, szerintünk elég meggyőzőre sikerültek a képek, mi a véleményetek?

A Metro 2033 március 19-én jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra. Chocho kolléga tűkön ül, és immár a hardveresek is alig várják, hogy megnyúzzanak pár VGA-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward