A LOTRO 2013-ban

Játékosok Tanácsa, Nyugat Rohan, kaszt átalakítások és átdolgozott lakhelyek. A fejlesztők már az orkokat pakolják a Helm-szurdokba.

A LOTRO 2013-ban

Kate Paiz, a Lord of the Rings Online executive producere nyílt levélben ismertette a rajongókkal a csapat 2013-as terveit az MMO-val kapcsolatban. Négy téren lehet nagy változásokra számítani, az egyik a fejlesztők és a játékosok közötti kommunikáció. Az újonnan létrehozott Játékosok Tanácsának feladata az lesz, hogy a Turbine és a rajongók közötti párbeszédet strukturáltabbá és rendszeresebbé tegye. A tanács tagjainak feladata abból áll majd, hogy szervezett keretek között tudassák a fejlesztőkkel mi az, ami tetszik a játékosoknak, és mi az, ami nem a játékban. Ennek a szervezetnek a kialakításáról és működésének részleteiről az elkövetkezendő hetekben a fejlesztők bővebb tájékoztatást is fognak nyújtani.

A másik újdonság Nyugat Rohan területeinek bekerülése a játékba, amely két részletben fog megtörténni. Az első Wildermore lesz, amely az entek otthona, Fangorn és a Wold (Rohan északkeleti része) közötti terület, ez tavasszal fog bekerülni a LOTRO fennállásának 6. évfordulóját követően. A második Rohan nyugati része lesz a fővárossal, Edorasszal, ahol a megrokkant Théoden király ül a trónján, akinek elméjét és testét Kígyónyelvű Gríma mérgezi szavaival. Természetesen a Helm-szurdoki, ezreket felvonultató nagy csatából sem fogunk kimaradni.

A harmadik nagyobb változás a karakterek lakhelyét fogja érinteni. Februárban és márciusban a fejlesztők adatgyűjtésbe kezdenek azzal kapcsolatban, hogy a játékosok milyen változásokat szeretnének látni, melyeket aztán az év második felében meg is fognak valósítani. Az információk megszerzésében az új Játékosok Tanácsa remélhetőleg nagy segítségükre lesz.

A negyedik újdonság a kasztokat érinti, ezen a téren nagy változásokra kell számítani. A fejlesztők kiveszik azokat a képességeket, amelyek túl gyengék, vagy nem igazán hasznosak, a megmaradtakat pedig megerősítik. Ennek eredményeképpen kevesebb képesség áll majd rendelkezésünkre, de ezek nagyobb befolyással lesznek a játékmenetre, így a specializáció terén a választásainknak nagyobb jelentősége lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward