A kötelesség az űrbe hív?

Egyes források szerint lehetséges, hogy a Call of Duty széria következő epizódja az űrben játszódik majd.

A kötelesség az űrbe hív?

Egyes források szerint lehetséges, hogy a Call of Duty széria következő epizódja az űrben játszódik majd. A Gamasutra informátorai azt állítják, hogy a Sledgehammer által fejlesztett Call of Duty a jövőben játszódik űrgyalogosokkal. Ez egy hatalmas váltás lenne a franchise történetében, ami eddig igyekezett ragaszkodni a realitásokhoz.

Az Activision FPS sorozata elsőként a második világháborús gyökereket vágta el, ez jó döntésnek bizonyult, mert a sikersorozat nem állt meg. Elképzelhető, hogy ez is bejön nekik ha meglépik, a most kelt "pletyka" bőven ad majd nekik visszacsatolást a játékosoktól, hogy mennyire életképes az ötlet.

Lehetséges, hogy ezekkel a futurisztikus képzelgésekkel már túl messzire mennek? Ti mondjátok meg! Annyi biztos, hogy a fejlesztő Sledghammernek ebben van egy kis tapasztalata, néhány tagjuk dolgozott anno a Dead Space-en. Tény, hogy Glen Schofield idén elejtett már egy olyan mondatot, hogy "a stúdió első játéka az Activisionnek elég egyedi lesz és valami újat és izgalmasat hoz a rajongóknak."

Ami pedig a tegnap megjelent Black Ops-ot illeti, elég az hozzá, hogy nagyon jól teljesít a pénztáraknál, hamarosan jön róla a teszünk is. A Sledgehammer féle COD 2011-re várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward