A Konami összevonja a szemöldökét

A Konami bekeményít: aki félbehagy egy PES 2012-es online meccset, az megnézheti magát.

A Konami összevonja a szemöldökét

A Konami kemény figyelmeztetést intéz azokhoz, akik ki akarnak lépni az online meccsekből a PES 2012-ben: a renitensek büntetésre számíthatnak.

Az ellenfelek párosítását átdolgozták, így a pályán nagyobb valószínűséggel fogunk hozzánk hasonló viselkedésű ellenfelekkel találkozni. Azokat, akik szándékosan lépnek ki, hogy ezzel elkerüljék a vereséget kizárják a bajnokságokból, és a rosszhírű játékosok ezentúl egymást fogják boldogítani.

A Konami az egész online rendszert annak érdekében fejlesztette tovább, hogy javítson a játékélményen.

"Az netes játék kulcseleme a PES 2012-nek, és keményen dolgoztunk, hogy olyan opciókat tartalmazzon, amelyek a versengést, és a szóló módokat egyaránt élvezetesebbé teszik a Master League Online-ban" – nyilatkozta Jon Murphy, az európai PES-csapat vezetője.

"A csalók büntetésre számíthatnak, a többiek számára pedig a csodálatos Aktív MI teszi majd még élvezetesebbé az online játékot. Eredményeinket majd barátaink és ellenfeleink is láthatják. A PES 2012 a szakértelemről, csapatunk erősségeinek kihasználásáról, és a csodás fociról szól, ki ne akarná ezt megosztani csapattársaival?"

A PC, PlayStation 3 és az Xbox 360 verziókban maximum 8 fő játszhat online. A továbbfejlesztett Community módban 100 fős felhasználócsapat csatlakozhat be a játékba. A játékosok fórumok segítségével üzenhetnek egymásnak, a közösségen belüli meccsek pedig serkentik a csapatok közötti egészséges rivalizálást.

Korunk igényeinek megfelelően közösségi funkciókkal is bővült a játék a myPES nevű Facebookos alkalmazás révén. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy meghívjuk barátainkat a ligába, kövessük, és megosszuk a meccseink eredményeit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward