A Kocka rendezője szeretne játékot készíteni művéből

Az MTV-nek beszélt erről nemrég egy interjúban.

A Kocka rendezője szeretne játékot készíteni művéből

Aki esetleg nem látta volna a Kocka filmeket azoknak a történet röviden (és sürgősen pótolják a lemaradásukat): Egy maréknyi embert bezárnak egy labirintusba, melynek építőelemei kockák, amiknek minden oldalán egy-egy kijárat van. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy sok „szoba” kegyetlen csapdákat rejt, így nem egyszerű kijutni a veszélyes helyről. Ennyit az alapokról, többet nem spoilerezünk, lássuk mi a helyzet Vincenzo Natali-val, az első Kocka film rendezőjével, aki érdekesen nyilatkozott nemrég egy MTV-nek adott interjúban:

„Nagyon szeretnék készíteni egy ’Cube’ játékot. Amikor anno a történetet írtuk a társammal Andre-val, azon gondolkoztunk, hogy mi most filmhez vagy játékhoz írunk? Mindig is csodálkoztam azon, hogy senki sem próbált meg játékot készíteni a Kockából. Én nagyon szeretném elkészíteni, jó lenne így visszakerülni a Kocka világába. Ha egy játékdesigner néz engem, csörgessen meg!”

Reméljük valaki kap az alkalmon hiszen az alapok tényleg jók egy izgalmas játék elkészítéséhez. A teljes interjú alant látható:

Movie Trailers - Movies Blog

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward