A jövő héten bemutatják az Unreal 4 motort

Jövő héten veszi kezdetét a Game Developers Conference, ahol az Epic games bemutatja az Unreal motor legújabb verzióját.

A jövő héten bemutatják az Unreal 4 motort

Az Epic Games bejelentette, hogy a jövő héten fogja bemutatni San Franciscóban az legújabb Unreal motort a Game Developers Conference-en. A következő generációs játéktechnológiát, az Unreal Engine 4-et a cég jövőbeli partnerei és ügyfelei fogják megtekinteni a kiállítás ideje alatt.

A tavalyi GDC-n az Epic az Unreal Engine 3 high-end tech demóját, a Samaritant mutatta be, amely, a cég egyik főnökének, Mark Reinnek szavaival élve "gyönyörű látomást mutat be arról, amire képesnek kell lennünk a segítségével". A demót a "hardvergyártóknak szóló szerelmes levélnek" nevező igazgató, aki igazi romantikus lélek lehet, elmondta, hogy a legizgalmasabb az egészben megérteni, hogy az Unreal motor hogyan működik az iPhone-tól kezdve a legtáposabb PC-ig mindenen, és hogyan demonstrálja, hogy milyenek lesznek a következő generációs játékok.

Mike Capps, az Epic elnöke múlt évben már elmondta, hogy reméli, hogy a cége által fejlesztett technológiák befolyással lesznek a következő generációs nagy otthoni konzolok fejlesztésére.

Már nagyon várjuk az új demót. Kapcsolódó cikkünkben megtekinthetitek a régit.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward