A játékosok miatt romlik a filmipar?

Angelina Jolie exbarátja, Billy Bob Thornton a játékipart hibáztatja Hollywood jelenlegi állapota miatt, illetve a filmek miatt, amiket az utóbbi időkben kihoz.

A játékosok miatt romlik a filmipar?

Angelina Jolie exbarátja, Billy Bob Thornton a játékipart hibáztatja Hollywood jelenlegi állapota miatt, illetve a filmek miatt, amiket az utóbbi időkben kihoz. Az Armageddon film sztárja a következőket nyilatkozta a Telegraphnak: "Jelenleg azokat az időket éljük, amikor az "én szerény véleményem szerint" Hollywood az eddigi legrosszabb filmjeit gyártja."

"Ezek egy videojátékokat játszó generációnak szólnak. Ezekben a videojátékokban pedig - amikről a fiamnak is folyamatosan papolok -, olyan emberek vannak, akik szórakozásból ölnek. Az erőszakos filmeknek tradicionálisan mindig volt valami lecke a végükön."

Thornton következő próbálkozása, a Faster, melyben The Rock rendez brutális vérfürdőt, éppen erről szól. "Ez a film nem olyan, hogy 'itt egy mókás fazon, akit egy hóbortos túlzásokkal teli videojátékból rántottunk ki, szeret pusztítani meg ilyesmik"... Ez a film megmutatja, hogy mit tesz az emberrel börtön és a gyilkosság. Megmutatja ezen események szüntelen láncolatát."

Billy azt nem veszi észre, hogy a kettő külön műfaj, és ennek is, annak is megvan a létjogosultsága. Ha pedig már itt tartunk, nem hiszem, hogy Billy Bob barátunk túl sok játékkal játszott, ugyanis ahogy azt Ti is pontosan tudjátok, nagyon is léteznek olyanok, amik mélyen szántó mögöttes tartalommal bírnak és van üzenetük. Ez az egész olyan, mintha elolvasott volna egy Romana magazint és erre kijelentette volna, hogy az irodalmi művek felületesek, életszerűtlenek és szánalmasak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward