Shop menü

A HALO 4 MASTER CHIEFJE MÁS LESZ

A 343 Industries készülőben lévő Halo 4 játékában a fizikai változásokon túl az eddig spártai fegyelemmel küzdő sztoikus hős, Master Chief lelkiekben is változni fog.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
A Halo 4 Master Chiefje más lesz

A 343 Industries készülőben lévő Halo 4 játékában a fizikai változásokon túl az eddig spártai fegyelemmel küzdő sztoikus hős, Master Chief lelkiekben is változni fog. Az új kinézetnek története lesz, árulta el az OXM-nek Frank O'Connor. Meg lesz tehát a magyarázata, hogy miért viselkedik másként, de egyelőre ezt nem osztották meg velünk. "Mindent a maga idejében."

Mióta Chief lezárta a harcot a Halo 3-ban, jó néhány év telt el. A negyedik epizód azzal indít, hogy hősünk az űrben lebeg, egy ismeretlen bolygó irányába. Sok minden történt a 3 vége óta, de minderre már csak 2012 végén derül fény, az új Halo megjelenésével. Azelőtt viszont még befut a 343 Industriestől egy re-make, a Halo: Combat Evolved évfordulós kiadása, november 15-én. Ebben már lesznek utalások a Halo 4 sztorira és természetesen Kinect támogatással érkezik.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére