A franciák tényleg jobban csinálják?

A Gabriel Knight sorozat atyjának hányatott sorsú játéka a magyaroktól a franciákig vándorolt, s lehetséges, hogy most végre tényleg elkészül.

A franciák tényleg jobban csinálják?

Jane Jensen a Gabriel Knight anyjaként vált híressé, majd bejelentette a rejtélyes kalandjátéknak tervezett Grey Mattert, ami heveny nyálelválasztást indított meg a klasszikus sorozat rajongóinál. A projekt sorsa viszont meglehetősen rögös utat vett , hisz a magyar Tonuzaba csapattal a háta mögött Jane-nek már 2007 karácsonyára ki kellett volna jönnie a játékkal. Aztán a 2007-ből 2008 lett, amit tovább toltak "valamikor 2009"-re, míg végül a kiadásért felelős német dtp elvette a fejlesztést a magyaroktól és a francia Wizarboxnak adta.

Azóta csend honolt a csapat körül, ám a dtp nemrég bejelentette, hogy a Grey Matter 2010 márciusában tényleg a boltokba kerül. A történet egy oxfordi idegkutató, Dr. David Styles és tanítványa, Samantha Everett körül forog, akik azt kutatják, hogy a professzor elhunyt felesége hogy tűnhetett fel csak úgy a férfi villájában, a Dread Hill House-ban. A dtp hozzátette még, hogy a szinkronstábban az angol tévés, Steven Pacey is szerepet kapott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward