A Fox motort fogja használni a PES

Valósághű látványt és még jobb fizikát ígérnek a Pro Evolution Soccer fejlesztői.

A Fox motort fogja használni a PES

A Kojima Productions Fox motorjának egy módosított változata fogja hajtani a PES széria mostani és következő generációs darabjait. Az új motor skálázhatósága, mely várhatóan az idei PES 2014-gyel kerül bemutatásra azt jelenti, hogy a Konami focis játéka nemcsak szebb látvánnyal, de reálisabb fizikával is el lesz látva.

"Az új motor készen áll a következő generációs platformokon való használatra" – mondta Naoya Hatsumi senior producer, Kei Masuda kreatív producer pedig arról beszélt, hogy a motor bármilyen platformhoz hozzáigazítható, még táblagépekhez és mobilokhoz is.

"A gond az, hogy kevesebb embernek lesz ideje kézbe venni a kontrollert és otthon leülni a tévé elé játszani. A piac összement, ezért szeretnénk lehetővé tenni, hogy pl. a telefonunk segítségével állíthassuk össze a csapatot, vagy változtassunk a felálláson, hogy amikor leülünk a tévé elé, akkor már rögtön elkezdhessünk játszani. Szeretnénk a PES-t úgy alakítani, hogy alkalmazkodjon a felhasználók életstílusához."

A PES 2014-et még nem jelentette be hivatalosan a Konami, de arra számíthatunk, hogy a platformok között szerepelni fog az Xbox 360, a PlayStation 3, a PC, és valószínűleg már a PS4 és a következő generációs Xbox is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward