A Dragon Age nem használ SecuROM-ot

A Dragon Age: Origins egy egyszerű disc check-kel is megelégszik majd, nem fájdítja majd a játékot megvásárló felhasználók fejét a SecuROM digitális jogmenedzselő rendszerének kínjaival, árulta el a BioWare.

A Dragon Age nem használ SecuROM-ot

A Dragon Age: Origins egy egyszerű disc check-kel is megelégszik, nem fájdítja majd a játékot megvásárló felhasználók fejét a SecuROM digitális jogmenedzselő rendszerének kínjaival, árulta el a BioWare.

"Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a Dragon Age: Origins dobozos PC verziója egy alapszintű lemezellenőrzést fog majd csak végrehajtani, nem lesz szükség online azonosításra." - mondta el Chris Priestly a hivatalos fórumon. "Más szóval az offline játékhoz nem kell online menni azért, hogy bizonyítsunk játékunk eredetiségét. Úgy döntöttünk, hogy egyik verzióban sem használunk majd SecuROM-ot, legyen az EA vagy BioWare által terjesztett példány."

Az RPG mágusok utoljára a Mass Effectnél használták a fent említett digitális jogmenedzsert, de a felhasználók negatív visszajelzései után, abban az esetben is enyhítettek a szorításon. A játék már csak installnál és frissítések letöltésénél tolja az arcunkba a SecuROM-ot. A kellemetlenkedő szoftver legemlékezetesebb botránya a SPORE-hoz fűződik, a kicsiny evolúció szimulátor esetében még azt is lekorlátozták, hogy hányszor telepíthetjük fel megvásárolt játékunkat...

Felejtsük is gyorsan el az egészet, érdekességképp inkább ejtsünk szót arról, hogy a BioWare Twitterén nemrég olvashattuk, hogy a játék életre keltéséhez 144(!) szinkronszínész működik közre. A cég nemrég kiadta a DAO pályakészítő eszközének béta verzióját, amelyet a rajongók már tesztelhetnek is. Hozzátették, hogy még rengetegmindennel ki fog egészülni a program a játék őszi megjelenéséig, és  emlékeztettek mindenkit arra is, hogy számíthatunk tengernyi letölthető tartalomra is a játék kijövetelét követően...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward