A DICE leállít minden más fejlesztést, amíg rendbe nem hozzák a BF4-et

Fagyások, bugok, működésképtelen DLC... a DICE minden erejével a kijavításukra koncentrál.

A DICE leállít minden más fejlesztést, amíg rendbe nem hozzák a BF4-et

A tegnapi aprókban már írtunk arról a Battlefield 4-gyel kapcsolatos problémáról, hogy a játék legújabb, szám szerint második kiegészítője, a China Rising DLC nem akar működni Xbox 360-on és Xbox One-on, tovább növelve a messze nem tökéletesen működő játékkal kapcsolatos hibák listáját. A darabot fejlesztő DICE most a háttérbe szorított minden más jövőbeli játékával kapcsolatos munkát, beleértve az újjáélesztett Star Wars: Battlefrontot is, hogy helyrepofozhassa a BF4-et.

"Először is szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak, akik játszanak a Battlefield 4-gyel és támogatnak minket" - nyilatkozta a kiadó EA szóvivője. "Tudjuk, hogy vannak még gondok a BF4 körül, és abszolút ez az első számú prioritásunk. A DICE csapata megállás nélkül azon munkálkodik, hogy frissítse a játékot. Mivel a Battlefield 4 China Rising kiegészítő már a fejlesztés végső szakaszában volt, amikor a BF4 hibák elkezdték felütni a fejüket, ezért úgy döntöttünk, hogy betartjuk, amit ígértünk és még ezen a héten kiadjuk, viszont félretesszük a jövőbeli projekteket és kiegészítőket, amíg meg nem oldottuk a Battlefield 4 problémáit. Tudjuk, hogy sok játékosunk frusztrált emiatt, mi pedig átérezzük bánatukat. Nem állunk meg, amíg nem tettünk mindent rendbe."

Az EA azt javasolta, hogy a javításokkal kapcsolatos információkért mindenki látogasson el a Battlefield 4 Control Room fórumokra, ahol folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a játék állapotával kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward