A Crytek szeretné elkészíteni a Time Splitters 4-et

A TimeSplitters sorozat számára a Crytek GFACE platformja jelentheti a jövőt.

A Crytek szeretné elkészíteni a Time Splitters 4-et

A TimeSplitters sorozat 2000-ben született a Free Radical Design jóvoltából. Az időutazásos témájú FPS stilizált, rajzfilmszerű szereplőket vonultatott fel, akik olyan jól ismert sztereotípiák paródiái voltak, mint pl. a jó modorú titkos ügynök, vagy az arisztokratikus angol felfedező. A TimeSplitters 4-et 2007-ben jelentették be, ám később bizonytalan időre felfüggesztették a fejlesztését. A Free Radicalt felvásárolta a Crytek, a sorozat sorsa pedig megpecsételődöttnek tűnt, de a rajongók nem adták fel a reményt, lelkesen nyomultak, lobogójukon a TimeSplitters 4-gyel.

Cevat Yerli szerint a TimeSplitters sorozat Crytek GFACE platformján születhet újjá, ingyenesen játszható formában. A sorozat a Crytek főnökének is nagy kedvence, és szeretné, ha új rész születhetne belőle, de a kiadókat egyszerűen nem érdekli az FPS széria. "Bárcsak mi fejleszthetnénk, de nem készíthetjük el úgy, ahogy a Free Radical csinálta anno, mielőtt felvásároltuk a céget. Imádom a TimeSplitterst, nagy rajongója vagyok, különösen a multiplayer részének. Bejön az ötlet, bejön a játék, de a kiadóknak nem. Ez a helyzet. A saját pénzünket nem akarom a projekt kereskedelmi terjesztésére költeni. Yerli hozzátette, hogy van egy másik út is, a GFACE platform. "Ha elég rajongó összegyűlne, akik hangot adnának véleményüknek..."

A játék újraélesztésének érdekében a rajongók indítottak egy Facebookos petíciót, amelyhez már az eredeti fejlesztők közül is csatlakoztak néhányan.

Kapcsolódó cikkünk: A Crytek áttér a F2P játékokra

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward