A Crytek és a Homefront 2

A Homefront egy a sok IP közül, amit aukcióra bocsátottak a THQ megszűnésekor.

A Crytek és a Homefront 2

A Homefront egy a sok IP közül, amit aukcióra bocsátottak a THQ megszűnésekor. A cím a Crytekhez került, akik már amúgy is jó ideje dolgoznak a Homefront 2-n, nottinghami stúdiójuknál, vagyis a Crytek UK-nál. Az alapító Cevat Yerli bejelentette, hogy semmi nem változik a projekt körül.

"Amióta csak beleegyeztünk, hogy megcsináljuk a Homefront 2-t, szilárdan hittünk a címben és a benne lévő potenciálba, hogy lenyűgözze a játékosokat" - nyilatkozta Yerli egy hivatalos közleményben.

"A THQ-val való együttműködésünk mindig nagyon pozitív volt és szeretnénk nekik megköszönni a sok támogatást az elmúlt két év alatt és kifejezni együttérzésünket mindazok irányába, akik érintettek a közelmúltbeli események a cégnél."

Nick Button-Brown, a Crytek menedzsere sem hagyta ki az alkalmat, hogy ellőjön néhány platinába vésendő gyöngybetűs PR mondatot: "A Homefront 2 csapata már az első naptól elkötelezte magát egy olyan játék megalkotására, ami új magasságokba emeli a szériát és olyan magas minőséget és innovatív elemeket hoz, ami a Crytek nevével egybecseng." Hát nem gyönyörű? De. Na. *elmorzsol egy könnycseppet*

A játékkal kapcsolatban egyelőre semmi újdonság, ez esetben a jó hír az, hogy nincs hír.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward