A Crysis 2 támogatni fogja a 3D-t, minden platformon

PC, PS3, Xbox 360 teljesen mindegy, csak legyen meg a megfelelő technikai háttér. A Cryteknél megirigyelték az Avatar sikerét.

A Crysis 2 támogatni fogja a 3D-t, minden platformon

Bár mostanában ha játékos körökben szóba kerül a 3D akkor mindenki egyből a Sony-ra asszociál, most az USA Todaynek hála mégsem erről van szó. Holnapra úgyis várunk rengeteg bejelentést tőlük, de ebben a pillanatban a Cryteké főszerep, ugyanis mint kiderült a Crysis 2 támogatja majd a 3D-s megjelenítést, ráadásul nem csak a PlayStation 3-on, hanem PC-n és Xboxon is. Külön kiemelték, hogy ez az opció multiban is elérhető lesz, erről a Crytek UK gondoskodik.

„Az olyan 3D-s filmek sikere, mint az Avatar, és az, hogy a különböző gyártól sorra jelentik be a 3D-s TV-ket azt mutatja nekünk, hogy ez lesz a következő igazán nagy lépcső a szórakoztatásban. Akkora, mint anno a HDTV-k voltak.” – mondta Cevat Yerli, a Crytek vezetője.

Természetesen a 3D csak opció lesz és tartalomban abszolút nem változik a játék, csak a játékélmény lesz más, Yerli szerint nem is kicsit. Előkövetelmény persze a konzoloknál egy 3D-s TV, míg PC-n a gyors (120Hz-es) kijelző és egy aktív záras szemüveg. Az még nem tiszta, hogy árulnak e majd ők hozzá szettet, vagy másokra hagyatkoznak ezen a téren.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward