A Bethesda megmenti a Wet-et

Úgy fest Bayonetta baba konkurense mégiscsak megjelenik majd hosszas csúszás és bizonytalanság után. A Wet talán az utolsó áldozata az Activision-Blizzard összeolvadásának, de most már ő is menedékre talált végre a Bethesda Softworks szárnyai alatt.

A Bethesda megmenti a Wet-et

Úgy fest Bayonetta baba konkurense mégiscsak megjelenik majd hosszas csúszás és bizonytalanság után. A Wet talán az utolsó áldozata az Activision-Blizzard összeolvadásának, de most már ő is menedékre talált, méghozzá a Bethesda Softworks szárnyai alatt.

A játékot már 3 forgalmazó oldalán is megtalálhatjuk (GameFly, CD Universe és Amazon), és bár egytől egyig a Bethesdát jelölik meg kiadónak, a megjelenési dátumban nem egyeznek az adataik. Az Amazon szerint augusztus 31-én érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, míg a CD Universe szeptember 16-ára jósolja a kiadást. A GameFly adatai kissé pesszimisták (vagy tudnak valamit, amit a többiek nem), ők szeptember 30-ra írták ki a Wet-et.

A montreáli (Kanada) bázisú fejlesztő, az A2M még 2007-ben jelentette be a játékot a két vezető konzolra, akkor még 2008-as megjelenésben bíztak. Jobban is jártak volna, ha időben kijön a csinos női főszereplővel megáldott akciójáték, mivel így meg kell majd küzdenie Bayonettával is. Vajon elbír a piac két ilyen vadmacskával? A Wet szemrevaló hősnőjének Rubinak az a célja, hogy bosszút álljon korábbi megbízóján, aki biz csúnyán átvágta a palánkon. Az akrobatikus mozdulatokkal, pörgős lövöldözésekkel és kardozással feltupírozott TPS-t úgy lehet legjobban leírni mint a Kill Bill és a Tomb Raider keresztezését.

Új reményekkel feltöltve nemrég kiadtak egy új trailert is a játékhoz:

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward