A 2014-es BAFTA győztesei

Tarolt a The Last of Us, a Tearaway, és a Rockstar is díjakkal megpakolva térhetett haza.

A 2014-es BAFTA győztesei

Idén a Sony Computer Entertainment volt a BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) legnagyobb győztese: a PS3-as The Last of Us és a PS Vitás Tearaway összesen 8 díjat kapott.

A Naughty Dog nagy sikerű The Last of Us című alkotása 5 díjat is magáénak tudhatott: Ashley Johnson színésznőt Ellie szerepéért jutalmazták és a játéké lett a Legjobb történet, a Legjobb akció-kaland, a Legjobb játék, és a Legjobb Audio teljesítmény kategóriák díja is.

)

A Tearaway a Legjobb családi játék, a Legjobb mobil és kézikonzolos játék és a Művészi teljesítmény díjakat tudhatta magáénak az est végeztével.

A népszerű indie játék, a Papers, Please nyerte a Stratégia és szimuláció kategória díját, míg a Brothers: A Tale of Two Sonsé lett a Játék innovációért járó jutalom. A Legjobb bemutatkozó játék a Gone Home lett.

A neves BAFTA Fellowship díjat a Rockstar csapata vehette át, a díjat Hideo Kojima adta át nekik. A Rockstar ezen kívül még három másik díjjal is gazdagabb lett a Grand Theft Auto 5-nek köszönhetően, amely a Legjobb multiplayer, a Legjobb játék dizájn és a Legjobb Brit játékért kapott elismerést.

A Legjobb zenének járó díjat a Bioshock Infinite kapta, a Legjobb sportjáték kategória győztese pedig a FIFA 14 lett. Az "akikre érdemes odafigyelni" díj a Size DOES Matter független norvég stúdióé lett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward