9 perces BioShock 2 bemutató

Végre felkerült a netre egy komolyabb gameplay videó az oly nagyon várt BioShock második epizódjáról. A videóban ismerős hölgy aggodalmasan recsegő hangja ébreszt minket hosszú álmunkból... minket, a Big Daddyk legerősebbikét, a prototípust, aki képes plazmidokat használni és úgy zúzza szét a splicereket mint egy építőmunkás a sörös dobozokat.

9 perces BioShock 2 bemutató

Végre felkerült a netre egy komolyabb gameplay videó az oly nagyon várt BioShock második epizódjáról. A videóban az ismerős hölgy aggodalmasan recsegő hangja ébreszt minket hosszú álmunkból... minket, a Big Daddyk legerősebbikét, a prototípust, aki képes plazmidokat használni és úgy zúzza szét a splicereket mint egy építőmunkás a sörös dobozokat.

A főszereplőváltás számos és jelentős változást vont maga után, így például azt, hogy a Little Sistereket már nem Kiszipolyozni vagy Megváltani tudjuk. Az első opció mellé most az Adoptálás jött be. Védelmünkbe véve a kisleányokat járhatjuk Rapure betegesen hangulatos és ódon termeit ADAM-re vadászva a segítségükkel. A másik hihetetlenül hatásos új elem a mi páratlan állóképességünknek köszönhető. A Big Daddy páncél szinte mindent kibír, ezt kihasználva pedig kimehetünk felfedezni Rapture külterületét, az Óceánt, ami mindvégig körülölelt az első részben, fokozva a nyomasztó hangulatot. Most még egy kis plusz varázst ad a jelenléte...

Beszéljenek inkább a képek:

            

A Little Sisterek megvédése új értelmet nyer a második részben. A csapdák remek ötletnek tűnnek, csak kapjuk már kezünk közé a játékot! (No azért a Big Sister belépője se semmi...)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward