73 millió eladás felett jár az Assassin's Creed-sorozat

A Ubisoft messze legnépszerűbb sorozata az Assassin's Creed, az idei újgenerációs rész pedig 4 fős kooperatívot is kaphat.

73 millió eladás felett jár az Assassin's Creed-sorozat

A Ubisoft frissített céges weboldaláról kiderülnek a különböző játéksorozatainak eladott példányszámai. A listából egyértelműen látszik, hogy messze az Assassin's Creed a legnépszerűbb, nem csoda hát, hogy a vállalat továbbra is minden évben igyekszik megfejni. Ebben az évben például kétszer is szeretne hasznot húzni belőle. Érdekes azonban, hogy míg a Just Dance-t követően egy rakás Tom Clancy-játék következik, jelenlegi információink szerint sem a Rainbow Six, sem a Ghost Recon folytatása nem készül - elképzelhető persze, hogy gyakorlatilag mindkettőt szeretné kiváltani a Ubisoft a The Divisionnel.

Ehhez hasonlóan a Driver-szériát vélhetően a The Crew váltja majd le, míg a Prince of Persiából a legfrissebb pletykák szerint egy 2D-s folytatás készül - legalábbis addig, amíg a Ubisoft végre össze nem szedi magát egy teljesértékű, 3D-s új részhez.

A Ubisoft franchise-ok listája eladott példányszám szerint:

1. Assassin’s Creed: 73 millió

2. Just Dance: 48 millió

3. Tom Clancy’s Splinter Cell: 30 millió

4. Tom Clancy’s Rainbow Six: 26 millió

5. Tom Clancy’s Ghost Recon: 25 millió

6. Rayman: 25 millió

7. Petz: 24 millió

8. Imagine: 21 millió

9. Prince of Persia: 20 millió

10. Driver: 19 millió

11. Far Cry: 18 millió

12. Rayman Raving Rabbids: 14 millió

13. The Settlers: 10 millió

14. The Experience: 9 millió

15. Anno: 5 millió

Négyfős kooperatívot kaphat az Assassin's Creed: Unity

A játékot bemutatják az idei E3-on, belsős információk szerint pedig a nagy durranása a négyfős kooperatív mód hozzáadása lehet. Először a NeoGAF-on került ki ez a pletyka, ám azt azóta az Escapist is megerősítette egy Ubisoft-munkatárssal.

Ezek szerint a Ubisoft két bemutatót is tart majd a játékból - az egyiket vélhetően a saját sajtókonferenciáján, míg a másikat valószínűleg az egyik konzolgyártóén, ami tippünk szerint a Sony lesz. Ebből az egyik az egyjátékos módra, míg a másik az új, történetalapú négyjátékos kooperatívra koncentrál majd.

További érdekesség, hogy a hírek szerint a készítők nem csak grafikában, de a játékmenetben és az irányításban is komoly fejlesztéseket végeznek most, hogy át tudtak lépni az új konzolokra. Ennek az egyik gyümölcse az lesz, hogy már nem csak vertikálisan, hanem horizontálisan is futhatunk majd a falakon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward