63 Warhammer szervert zárnak be

Nem túl nagy meglepetésre a Warhammer Online-t is utolérte a végzet, 63 alacsony populációjú szervert kénytelenek leállítani. Észak-Amerika és Óceánia régióiban 43-at lőnek le, amiket maga a Mythic üzemeltetett, 20-at pedig Európában. Azokról a GOA "gondoskodott".

63 Warhammer szervert zárnak be

Nem túl nagy meglepetés, de a Warhammer Online-t is utolérte a végzet, 63 alacsony populációjú szervert kénytelenek leállítani. Észak-Amerika és Óceánia régióiban 43-at lőnek le, amiket maga a Mythic üzemeltetett, 20-at pedig Európában. Azokról a GOA "gondoskodott".

A Mythic természetesen biztosítja mindenki számára az ingyenes átköltözést más szerverekre, ahogy azt ilyenkor szokás. A lépés már időszerű volt, hiszen a játék előfizetői bázisa 750.000-ről leesett 300.000-re, a kihalt szervereken pedig nem túl élvezetes a játék (nem beszélve arról, hogy nem is éri meg őket fenntartani).

Az USA-ban már lezárultak a karaktertranszferek, nálunk Európában pedig még folyamatban van a dolog, szóval aki csak átmenetileg hagyta abba a játékot érdemes ránéznie kis virtuális alteregóira, hogy megfelelő helyre kerüljenek (a költöztetés automatikus, de ha nem megfelelő számunkra a célszerver, egyszeri alkalommal választhatunk másikat).

A bezáruló és a lehetséges célszerverek listája itt megtekinthető: EU, US.

Nagyra tört szegény Warhammer, de ő sem tudott a WoW mellé felzárkózni. Amiatt azért nem kell aggódnunk, hogy a fejlesztők feladnák a harcot az MMO piac felett, mert futószalagon jönnek ki a játékok. Hamarosan felfedik az első információkat a Funcom-os (az AoC készítői) Secred World-ről is például...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward