49. heti rövidhírek

Killzone 2 megjelenési dátum, Assault on Dark Athena multiplayer, Red Faction: Guerilla videó, The Witcher enhanced edition és Mass Effect: Bring Down the Sky magyarul.

49. heti rövidhírek

Killzone 2 megjelenési dátum, Assault on Dark Athena multiplayer, Red Faction: Guerilla videó, The Witcher enhanced edition és Mass Effect: Bring Down the Sky magyarul.

Killzone 2 (PS3):

Még Európai megjelenési dátumról nem hallottunk, de az USA-ban a játék február 27-én kerül majd a polcokra.

"Hasonló időpontban akarjuk majd kiadni a PAL régiókban is, a pontos dátumot hamarosan közöljük."

Az Eurogamer-es kollégák a furcsa pénteki napból (az USA-ban általában keddre rakják a megjelenéseket..) arra következtetnek, hogy talán világszerte akkor akarják kiadni. Mindez persze csak spekuláció.

[bold]Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

Az új kiadóval a hátuk mögött a Starbreeze-es fiúk szárnyakat kaptak. A Butcher Bay remake (ami mellé kapjuk majd a 10 órányi plusz játékot nyújtó Dark Athenás kampányt) további vérfrissítésen megy át. A 2009 elején megjelenő játékhoz ugyanis hozzácsapnak még jó néhány multiplayer módot is, ami ugye a 2004-es eredeti kiadásban egyáltalán nem volt.

A standard 12-player deathmatch és CTF(Capture the Flag) módok mellett lesz egy úgynevezett "Butcher Bay Riot" játékmód is, melyben 3 négy fős csapat (őr, rab vagy zsoldos team) van, a cél pedig az, hogy elérjenek a központi energia cellához. Ez nem minden, ennél lesz egy sokkal izgalmasabb mód is, a "Pitch Black": egy arénában találjuk magunkat, melyben teljes sötétség van, teli van katonákkal (csak egy kicsit jobban felszerelve, mint egy pisztoly és zseblámpa), és persze ott van Riddick, aki mindent lát. A cél, hogy megöljük Riddicket és akkor mi leszünk a következő éjjellátó Vin Diesel-ek és így tovább. A végső kiadáshoz 20+ térképet terveznek majd.

Ilyen extrákkal, már alig nevezhető remakenek a Dark Athena, minden új hírrel egyre inkább meggyőz minket, hogy akár csak elődje, „must play” lesz ő is.

Dark Athena trailer:

                                            

[bold]

Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

Igaz, nem olyan rég olvashattunk róla, hogy csúszik a játék, de ez nem tart vissza minket attól, hogy ugorjunk minden a játékkal kapcsolatos megjelenő hír és videómorzsára.

Itt van tehát a sztori trailer:

                                          

[bold]CD Projekt: Mass Effect (PC, Xbox), The Witcher (PC):

[/bold]

Hosszas várakozás után végre teljesítette ígéretét a CD Projekt és megkaptuk magyarul is a Mass Effect PC-hez ingyenesen letölthető kiegészítőjét, a Bring Down the Sky-t. Mint tudjuk, Magyarországon csak a CD Projekt-es magyar kiadás kapható (szinkron nincs, csak felirat) kizárólag, így aki megvette a játékot le kellett hogy nyelje azt a békát, hogy nem tudta letölteni a kiegészítőt megjelenésekor, mert az nem volt kompatibilis ezen verzióval. A csomag azonban péntek óta letölthető innen.

Megjelent a The Witcher bővített változata is magyarul, tele extrával, és ráadásul igen jó áron. Ígérték, hogy akik már korábban megvették a játékot letölthetik majd az új kiegészítéseket, erről viszont egyelőre nincs információ a CD Projekt honlapján. Reméljük nem kell majd annyit várnunk, mint a Mass Effect esetében.

Módosítás: Köszönjünk "Kopasz"-nak, hogy felhívta a figyelmünket a The Withcher-es Enhanced Edition Patch-re, ami valóban működik a magyar verzióval, ha ügyelünk arra, hogy a TWEE patch egy könyvtárban legyen a magyar nyelvi pack-el. Ha már itt tartunk ne felejtsük el letölteni a plusz 2 küldetést: a "The Price of Neutrality"-t és a "Side Effects"-et. Ezen 4 file legyen tehát egy könyvtárban és indíthatjuk is az upgradet!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward