48. heti rövidhírek RELOADED

Februárban jön a Chrono Trigger DS-re, A Sega válasza a Devil May Cry-ra: Bayonetta, Gears of War Multiplayer Patch, Kitiltották a F.E.A.R. 2-t Ausztráliából.

48. heti rövidhírek RELOADED

 Februárban jön a Chrono Trigger DS-re, A Sega válasza a Devil May Cry-ra: Bayonetta, Gears of War Multiplayer Patch, Kitiltották a F.E.A.R. 2-t Ausztráliából.

Chrono Trigger (Nintendo DS):

A Square Enix elárulta az Eurogamernek, hogy februárba fog majd megjelenni a neves RPG remake, a Chrono Trigger Európában. A türelmetlenek persze már megrendelhetik Amerikából, ha nem bírják a várakozást, ugyanis ott ezen a héten került a boltok polcaira.

Az elsőként '95-ben megjelent játék a szép új köntös mellett kapott pár extrát is: egy új dungeon-t, egy újabb endinget, touchscreen irányítási funkciókat és persze kihasználja a DS mindkét képernyőjét.

Bayonetta (PS3, Xbox 360):

Azok kedvéért, akik még nem hallottak a "szépséges" és "vonzó" Bayonettáról, kezdjük talán az intro-val:

                                      

Nos igen, ha hirtelen nem tudtok szóhoz jutni, ne aggódjatok, nem vagytok vele egyedül. A források szerint a videó készítője nem állt semmilyen drog és alkohol hatása alatt mikor készítette a képsorozatot, így nincs mit hozzátenni, csak azt, hogy ajánljuk Bayonettát mindenkinek aki szereti a Devil May Cry stílusú játékokat. Vagy inkább mondjuk csak azt, hogy a kiadó SEGA ajánlja mindenkinek...

Ami a játékélményt illeti, azért számíthatunk némi jóra is, tekintve, hogy benne van a keze Hideki Kamiyának is, aki a Devil May Cry-ok alkotója.

Csinos akcióhősnőnk (boszorkánk) védjegyei a pisztolyok a kezeiben, lábaiban (cipőiben) és a haja, mely körbefonja (varázstámadásokhoz használja).

A játék 2009 szeptember környékére várható. Képgaléria: itt.

Gears of War 2 patch (Xbox 360):

Az Epic végre kiadott egy tapaszt a multiplayer részhez, hogy megrövidítse az igencsak hosszas várakozási időket a matchmaking-nél. Rod Fergusson fórumos postjában azt is olvashattuk, hogy a patch-ben alkalmazott változtatások egyelőre csak a legsürgősebb javítanivalókat érintették, mivel gyorsaságra törekedtek a tapasz kiadásánál. Főként az 1 és 4 személyes csapatok várakozási idején faragtak sokat. Fergusson azt is hozzátette, hogy még eltarthat néhány napig mire mindenki leszedi az updatet ás érdemleges eredmények születnek.

A Gears 2 kiadása óta sok port kavart a bugos multiplayer, reméljük, hogy még tovább csiszolgatják.

F.E.A.R. 2 (PC, Xbox 360, PS3):

Kedvenc „besoroló bandánk” az ACB (Australian Classifications Board, korábban OFLC-ként említettük) imád a hírek középpontjába kerülni. Nem is olyan régről emlékezhetünk még a Silent Hill: Homecoming-os történetükre, vagy a Fallout 3-as háborgásukra, amit végül nem csak az ausztrál játékos közönség bánhatott, hanem mindenki más is, hisz az általuk kiharcolt változtatásokat végül minden régióra alkalmazták. Ezek után már egyáltalán nem meglepő, hogy a F.E.A.R. második epizódját egy az egybe visszadobták túlzott erőszakra hivatkozva. A játék ilyen formában nem is kapott besorolást. A kiadó Warner megkezdte szélmalomharcát velük: „Megteszünk mindent, hogy eljutassuk a F.E.A.R. 2-t az Ausztrál piacra is”. Sok szerencsét kívánunk hát nekik!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward