47. heti rövidhírek

Aranylemezen a Prince of Persia, új Far Cry 2 letölthető tartalom érkezett, februárban jön a Killzone 2, Call of Duty: World at War mod tools letölthető a PC verzióhoz.

47. heti rövidhírek

Aranylemezen a Prince of Persia, új Far Cry 2 letölthető tartalom érkezett, februárban jön a Killzone 2, Call of Duty: World at War mod tools letölthető a PC verzióhoz.

Prince of Persia(PC, PS3, Xbox 360):

Nemrég olvashattunk az iPon hasábjain a játékról, és most azzal a jó hírrel szolgálhatunk azoknak akik a szívükbe zárták a megújult herceget (vagy inkább csinos segítőjét Elikát), hogy a  játék teljesen elkészült és már aranylemezen várja a sorozatgyártást.

"Egy ősi földön a perzsa mitológia világában a Herceg egy epikus küzdelem közepén találja magát az istenek játszóterén. Ormazd a Fény istene küzd ádáz testvérével a pusztító Sötétség istennel Ahrimannal. A Herceg éppen időben érkezik ahhoz, hogy tanúja legyen a legendás Élet fája elpuszításának, amely tett következményeképp az egész világ örök sötétségbe borulhat. A romlás megtestesülése, egy sötét anyag, fizikaliag fertőzi meg a földet és az eget... A Herceg az egyetlen aki segítségére lehet Elikának a harcos törzs utolsó hercegnőjének, akit 10.000 éve megbíztak Ahriman börtönének őrzésével... Rajtuk áll tehát, hogy meggyógyítsák a világot és szembeszálljanak a sötétséggel."

Far Cry 2(PC, PS3, Xbox 360):

Az Ubisoft, hogy megpróbálja kihúzni az unalomból játékosait a téli szünetre kiad egy letölthető tartalmat a nemrég kijött Far Cry 2-höz. A "The Fortune Pack" névre keresztelt állomány nem kevesebb mint 10 dolláros áron lesz megvásárolható, tartalma pedig a következő:

Fegyverek:

- Silenced Shotgun

- Sawed-off Shotgun

- Crossbow

Járművek:

- Unimog vehicle

- Quad vehicle

Multiplayer Térképek:

- Cheap Labor

- Last Resort

- Lake Smear

- Fort Fury

Killzone 2(PS3):

Nem biztos az információ, de várhatóan Február 17.-én jön majd ki PS3-ra az egyik legnagyobb húzóneve, a Killzone 2.

A Sony még nem erősítette meg a pontos dátumot, de a Guerilla Game's új zászlóshajója a GameSpot nemrég megjelent videoblogja alapján 2009. február 17.-én kerül majd kiadásra (igaz az IGN-en és az Amazonon még február 1-et olvashatunk). Az eddig megjelent videók alapján az új Killzone FPS kihívója lehet a Resistance 2-nek, a másik PS3 exkluzív shooternek.

Call of Duty: World at War mod tools(PC):

Az Activision kiadott egy remek kis szerkesztő készletet a COD PC verziójához, melynek segítségével a játékosok elkészíthetik saját pályáikat és játék módjaikat többek között.

A nagyjából 1,1 Gigás file letölthető például a FileShack-ról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward