45 milliót szállítottak le a Grand Theft Auto 5-ből

Az előző negyedévben még 35 milliónál járt a GTA 5, most egy tizest rádobtak az új konzolok.

45 milliót szállítottak le a Grand Theft Auto 5-ből

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a Grand Theft Auto 5 továbbra is brutálisan sikeres. Megjelenése óta eddig összesen 45 millió példányt szállítottak le a viszonteladóknak, ebből az utóbbi három hónapban 10 milliót tettek ki az Xbox One-os és PS4-es változatok - pedig abban a negyedévben csak 6 hétig lehetett kapni a játékot, teljes árú remake-ként.

A GTA Online szintén nagyon jól teljesít a maga 23 millió felhasználójával, és az NBA 2K15-tel együtt közösen adják ki a Take-Two online bevételeinek jelentős részét - egyébként maguk az online bevételek is 23%-kal nőttek a tavaly ilyenkori eredményhez képest. Az NBA 2K15-ből összesen 5,5 millió példány kelt el, míg a Civilization-sorozatból összesen 29 millió, amiben benne van a legutolsó darab, a Beyond Earth is.

A kiadó összesen 531,1 millió dollár bevételre tett szert a negyedév során, ami jóval kevesebb, mint a tavaly ilyenkori 1,86 milliárd dollár, de ugyebár akkor jelent meg először a GTA 5, amiből akkor 6 hét alatt többet adtak el, mint a GTA 4-ből összesen, a megjelenése óta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward