44. heti rövidhírek

Tomb Raider demo, Burnout Paradise PC verzió, Aranylemezen a Storm of Zehir, Left 4 Dead Intro, Elder Scrolls V

44. heti rövidhírek

Letölthető a Tomb Raider Underworld demója

Igaz már belinkeltük a legutóbbi TR hír fórum témájába, de azért itt is hangot adunk neki. A PC demó 1,2GB-ot nyom. A játék november 21.-ére várható.

Letölthető például innen.

Burnout Paradise PC verzió februárban

A Criterion bejelentette egy új Speciális kiadás megjelenését a Burnout Paradise-hoz. A Burnout Paradise - Ultimate Box-ban benne lesz majd a játék, a Cagney and Bikes kiegészítések, valamint a Burnout Paradise Party, ami egy új offline multiplayer mód. Ebben a módban maximum 8 játékos a controllert egymásnak passzolgatva játszhat.

Akinek már megvan a játék (konzolosok), annak annyit tudunk mondani, hogy az új kiegészítés kapható lesz külön letölthető tartalomként. Az árról még nem tudni semmit, a megjelenés februárra datálható együtt a PC verzióval.

Aranylemezen a Storm of Zehir

Az Atari végre jelentkezett a hírrel, hogy a Neverwinter Nights 2 második kiegészítője, a Storm of Zehir elkészült és már aranylemezen várja a tömeggyártást. A kalandot az Obsidian Entertainment fejlesztette, a játékot pedig november 18.-ára várjuk a boltok polcain (Ha egyátalán behozzák az országba.).

Az új kaland mellett szokás szerint kapunk újabb játszható kasztokat, fajokat, spelleket és új szörnyeket. Emellett az új kiegészítő előrukkol jó néhány újdonsággal is. Így például:

-Legenerálhatjuk a teljes partinkat. Ha nekünk úgy tetszik mehetünk egy csapat boszorkánnyal vagy akár egy harcos osztaggal, rajtunk áll.

-Az új Overland Map nyújtotta lehetőségekkel kedvünk szerint fedezhetjük fel a Kardpartot és Samarach-ot. A Spot (kiszúrni/észrevenni valamit), Survival (túlélés) és Hide (rejtőzködés) képességeink segítségével elkerülhetünk rajtaütéseket, megtalálhatunk rejtett zugokat és eltűnt ereklyéket...

Állítólag 20-30 óra körüli játékidőt hoz majd az új kiegészítő az NWN rajongóinak.

Left 4 Dead Intro

Kaptunk egy helyes kis intro filmet a várva várt zombi lövöldözős játékhoz, a Left 4 Dead-hez (Európai megjelenés november 21.-e PC és Xbox 360 platformokra).

Enjoy:

2010-re várható az új Elder Scrolls

Épphogy csak megjelent a Fallout 3, de már a láthatáron a Bethesda nagy sikerű Elder Scrolls sorozatának folytatása. 2010-re datálják a játékot, ami annyit tesz, hogy már meg kellett hogy kezdődjön a fejlesztése. A Wii konzolosokat el kell keserítsük megint, ugyanis megtartva szokását a Bethesda PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra adja majd ki ezt a játékát is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward