4 új játék jön a Sniper készítőitől...

A City Interactive megérezte a siker ízét és önkívületi állapotában úgy döntött, hogy a Sniper: Ghost Warrior után még 4 FPS játék fejlesztésébe kezd.

4 új játék jön a Sniper készítőitől...

A City Interactive megérezte a siker ízét és önkívületi állapotában úgy döntött, hogy a Sniper: Ghost Warrior után még 4 FPS játék fejlesztésébe kezd. Ki tudja, ezek közül az egyik talán már a Sniper 2. A City egyelőre nem árult el részleteket, de annyi biztos, hogy az egyik jövőre jön és Unreal 3-as motort használ majd.

Bizakodásra adhat okot, hogy a fejlesztőcég nemrég bejelentette, hogy a Codemasterstől való távozása után megszerezte magának Stuart Black-et, a klasszikus PS2-es FPS, a Black szülőatyját. A veterán fejlesztő első City-s játéka egy "izgalmas, történet orientált második világháborús shooter lesz, amely feléleszti az utóbbi időben elhanyagolt kaland műfajt, amit elhomályosított a történelmi hűség." Black játéka már CryENGINE 3-mal hasít majd! Már alig várjuk, hogy megtudjunk valamit a maradék kettőről is. Várjunk csak... nem, mégsem várjuk annyira.

Viszont PS3 játékosok figyelem, a Sniper: Ghost Warrior jövő év elején a ti konzolotokon is támad!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward