4 régi MMO játékot búcsúztat a Sony

A Sony Online Entertainment úgy döntött, hogy 4 régi MMO játékát is lelövi, köztük a PS2-es EverQuest Online Adventures-t, mely már 2003 óta fut. A másik 3 játék a Cosmic Rift, az Infantry és a Star Chamber: The Harbringer Saga.

4 régi MMO játékot búcsúztat a Sony

A Sony Online Entertainment úgy döntött, hogy 4 régi MMO játékát is lelövi, köztük a PS2-es EverQuest Online Adventures-t, mely már 2003 óta fut. A másik 3 játék a Cosmic Rift, az Infantry és a Star Chamber: The Harbringer Saga. A fények március 29-én hunynak ki... ha drámaian akarunk fogalmazni. (Honlaphoz katt.)

"Mindegyik játék különleges helyet foglal el a játékosok és a mi szívünkben is. Ez nem könnyű döntés, de egyszer el kell jönnie az időnek, hogy a fejlesztők továbblépjenek és ehhez a most a legalkalmasabb időpont."

Az EverQuest Online Adventures játékosok kapni fognak 3 hónap Gold tagságot mind az EverQuest 1-hez és 2-höz is, jutalomként. Ezek március 16-tól lépnek majd életbe. "Mindannyiótokat nagyra értékelünk és bízunk benne, hogy velünk tartotok majd szeretett Norrathunk egy másik verziójában is."

"Szeretnénk megköszönni a hűségeteket és hogy annyi remek pillanatot osztottatok meg veünk ezekben a játékokban. Fantasztikus volt. Bízunk benne, hogy továbbra is együtt játszhatunk más nagyszerű SOE játékokban. Feszegessük tovább az MMO kalandok határait együtt!"

Amennyiben nem akartok egy újabb több éves EverQuest játékba belekezdeni, jó hír számotokra, hogy már fejlesztés alatt áll a következő MMO, jelenleg EverQuest Next kódnév alatt fut. Egyelőre még nem sokat árultak el róla, de valószínű, hogy PC-re és PS3-ra fog kijönni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward